„Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!” Brown, H. Jackson2010. szeptember 11., szombat

Borongós nap...

A mai nap nem éppen életem legjobb napja, tényleg olyan borongós,mint az idő. Talán azért valahol a felhők között a napocska ott van... Megyek meg is keresem - egy kis varrással, alkotással vagy oviba készüléssel... DE egy gyertya és egy bögre meleg tea kíséretével...

Nagyon szeretem Coelho idézeteit, így most is Őt választottam:
“Néha vereséget szenvedünk. De a vereséget úgysem kerülhetjük el. Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk miért harcoltunk.”
(Paulo Coelho)

“A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.”
(Paulo Coelho: Az ördög és Prym kisasszony)

2 megjegyzés:

Rita írta...

Mit lehet mondani ilyenkor? Csak vígasztalódást kívánok s sok bölcsességet, Fentről jövőt! A Nap ott van s ki is fog sütni! :)

Hajnalka írta...

Köszönöm, hát bízom benne:)