„Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!” Brown, H. Jackson2010. október 2., szombat

Őszanyónak Diómanók valók

Ahogy készítettem Őszanyót, kedvet kaptam az alkotáshoz, így Diómanók is készültek.
A hetet szüreti mulatsággal zártuk, ahová az időseket is elhívtuk, hogy "mulassanak" velünk,és nekik is készült ilyen manó. Hogy ne csak az én kezem munkája legyen az ajándékban, és a manók se árválkodjanak, a gyerekek szorgos kezeikkel készítettek gesztenyesüniket, így már teljes is lett a kép:-) A "nénik" nagyon örültek az ajándékoknak, a gyerekek meg annyira szerettek volna ajándékozni, hogy nem is volt elég amit csináltunk(bár a vendégeink kevesebben voltak, mint az ajándékok),de nagyon aranyosak voltak a gyerkőceim. Jaaaj, a kedvenceim, és összegezve a hetet szupi volt. Bár nagyon fárasztó, mert rengeteget dolgoztunk, hogy így sikerüljön, de mindig úgy érzem, hogy megéri, csak lenne végtelen az ember ereje....3 megjegyzés:

honfiviki írta...

Helyes a diómanód! :) Soma oviban is szüreti hét volt, és holnap még egy termésekből készült kiállítás. Ha lenne diónk, makkunk, csipkebogyónk: tuti elkészítenénk és indulnánk a versenyen!!!! ;)

Timi írta...

Nagyon helyes ez a diómanó :o)!

Hajnalka írta...

Köszönöm mindkettőtöknek:)