„Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!” Brown, H. Jackson2010. augusztus 23., hétfő

Dolgozós táskám...Jól terhelhető táska, sok mindent képes vagyok belepakolni. Tipikus nő vagyok, aki a házat viszi magával, ha megy valahová, főleg ha ez a hely az ovi... Ma is ő jött velem, és jól elfértek benne a mappáim, a naptáram, a kulcsaim, az ebédem és az egyéb női cuccok:-)
A táska anyaga nagymamámtól öröklődött, ezért a szívemhez is nőtt. Régen egy takaró huzat volt. Féltem is, hogy nem lesz olyan strapabíró,mert "öreg" az anyag, de szerencsére semmi gondom nincs vele, így nyugodtam társam lehet az oviba járáshoz:-)

5 megjegyzés:

Honfi Viktória írta...

Szia Hajnalka! Új olvasód vagyok, remélem sokat időzhetek majd nálad. :)
Ez a kis táska nagyon tetszik. Párom lánya odáig lenne a gyönyörűségtől egy ilyen lovacskás táska láttán, főleg, ha még birtokolhatna is egy hasonlót! :)
Van még hasonló anyagod?

Jól értem? Óvónéni vagy?
Lehet, hogy fordulok hozzád majd tanácsért, épp holnap reggelre várjuk a családlátogatásra érkező új óvónéniket, mivel jövő héten mini csoportos lesz a kisfiam :)

Hajnalka írta...

Köszönöm a kedves szavakat. Nyugodtan fordulj hozzám bármilyen kérésed:-), kérdésed van. Írj bátran az e-mail-emre. Az anyagból azt hiszem még akad:-)

Márti írta...

Szia Hajnalka!
Jól néz ki a "dolgozós táskád". Nekem soha nem elég nagy a táskám, mindig tele van "ezzel-azzal". Köszönöm, hogy az olvasóm lettél, én is gyakran jövök majd hozzád.

Timi írta...

Ez a táska gyönyörű lett!!! Amikor a lányom meglátta a lovakat, csak ennyit mondott:"Ooohhh" :o)! Nagyon ügyes vagy!

Hajnalka írta...

Köszönöm:-)